Nesten alle mødre i Norge begynner å amme, men mindre enn halvparten ammer så lenge og ofte som helsemyndighetene anbefaler. Dessverre opplever mange mødre ammeproblemer som ofte kunne vært forebygget eller løst med kunnskapsbasert ammeveiledning. Det er viktig å søke hjelp tidlig hvis man opplever vanskeligheter.

Våre allmennleger kan gi råd og veiledning relatert til amming og brystinfeksjoner på video

Bestill videotime

I klinikk kan allmennlegene utrede, diagnostisere og behandle brystrelaterte sykdommer.

Bestill legetime

Brystbetennelse

Brystbetennelse er en smertefull tilstand som kan oppstå når melkekanalene blir blokkert, vanligvis som følge av bakteriell infeksjon.

Symptomer inkluderer rødhet, varme og hevelse i brystet, samt feber og generell uvelhet.

Våre leger kan diagnostisere brystbetennelse og foreskrive riktig behandling, som vanligvis inkluderer antibiotika og smertestillende medisiner. I tillegg til medisinsk behandling, kan våre leger gi råd om selvomsorgstiltak for å lindre smerte og fremskynde helingsprosessen.

I klinikk har vi mulighet for prøvetakning og undersøkelse.

På video kan legen gi råd og veiledning.

Bestill time

På video kan legen gi råd og veiledning.

Bestill videotime
sanity imagesanity image

Ammehjelpen.no: Online ressurs for ammende

Ammehjelpen.no tilbyr gratis rådgivning og støtte til mødre via telefon, e-post og chat. Rådgiverne er erfarne ammeveiledere som kan gi personlig veiledning og råd om ammeteknikker, problemløsning og andre relaterte spørsmål. Denne tjenesten er tilgjengelig for mødre over hele landet, og tilbyr en trygg og konfidensiell plattform for å diskutere eventuelle bekymringer eller utfordringer knyttet til amming.

sanity imagesanity image