Presse hos Dr.Dropin

Vi tar aktivt del i meningsutvekslingen om helserelaterte samfunnstemaer, og har mange dyktige spesialister som kan besvare faglige spørsmål som pressen omtaler. Ønsker du å komme i kontakt med Dr.Dropin ønsker vi at du sender oss en e-post. Vi vet at journalister ofte jobber med korte frister, og prioriterer derfor å være hurtig i vår tilbakemelding.

Pressemail: presse@drdropin.no

sanity imagesanity image

Dr.Dropin – Daniel Sørli

Daniel Sørli er daglig leder og gründer av Dr.Dropin. Han kan svare på spørsmål om den daglige driften av selskapet, helsepolitiske spørsmål, og generelle henvendelser til selskapet.

Hud – Dr. Reza Sohrabi

Reza Sohrabi er medisinsk ansvarlig hudlege i Dr.Dropin og uttaler seg om faglige spørsmål relatert til hudsykdommer og dermatologi.

Psykologi – Rebekka Egeland

Rebekka Egeland er psykolog med spesialisering i organisasjonspsykologi. Hun uttaler seg rundt spørsmål om klinisk psykologi, organisasjonsendring og lederutvikling.

Gynekologi – Dr. Azita Mahmoudan

Dr. Azita Mahmoudan er lege og spesialist i gynekologi og fertilitet, og skriver også doktorgrad om PCOS. Hun uttaler seg rundt alle spørsmål knyttet til kvinnehelse.

Fysikalske – Pål Sandvid

Manuellterapeut Pål Sandvid har mange års erfaring både fra arbeid i klinikk og innenfor idretten. Han uttaler seg gjerne dersom du trenger en uttalelse innen fysioterapi eller kiropraktikk.

Dr.Dropin i media

"Henter friske penger: Satser i utlandet og verdsettes til 850 millioner"

"Den private helseaktøren Dr. Dropin økte omsetningen med over 500 prosent i fjor. Nå verdsettes selskapet til 850 millioner, og henter 185 millioner for å vokse utenfor Norge"

"Når ideologien blir en mørk sky"

"Det private helsemarkedet bekymrer statsråd Ingvild Kjerkol, leste jeg i DN. Før jeg rakk å skrive svaret, ringte en kommune: Kunne Dr. Dropin gi hjelp til nyankomne flyktninger fra Ukraina."

Debatt i NRK-P2 om Janssen-vaksinen

Hør Dr.Daniel Sørli sin deltagelse i debatten om regjeringens beslutning om tillatelse til å sette Janssen-vaksinen, og hvordan hva Dr.Dropin tidlig bestemte seg for å ikke være med på å tilby vaksinen.

"Dr. Dropin om Johnson & Johnson-vaksinen: − Det er skikkelig ille"

"Private leger, vaksinasjonsklinikker og reiseklinikker kan nå gi Johnson & Johnson-vaksinen. Dr. Dropin vil ikke være med på ordningen, og mener regjeringen legger et stort press på unge mennesker som bare vil reise."

"Gründerlegen"

Allmennlege og gründer Daniel Sørli ble lei av administrasjon, papirarbeid og lite tid til pasienter som fastlege og startet en privat legevakttjeneste. I dag behandler firmaet hans over 1 000 pasienter i uken og omsetter for flere millioner – mens Sørli selv administrerer som aldri før.

"Lagde hurtigfrisør – nå starter de legevakt uten kø på venterommet"

"Med fastpris og et mobilt køsystem håper Dr. Dropin å utkonkurrere både offentlige legevakter og private legeklinikker. Inspirasjonen kom hos frisøren."

Pressekit

Er du journalist og trenger materiell til en artikkel? Få tilgang på vårt pressekit med portretter, bilder og logoer her.

Dr.Dropin pressekit
sanity imagesanity image