Medisinske tjenester

Møt dyktig helsepersonell med erfaring både offentlig- og private helsetjenester; leger, hudleger, gynekologer, psykologer, psykiatere, fysioterapeuter, kiropraktorer, sykepleiere, HMS-rådgivere m.m. Under ser du liste over ulike lidelser vi kan hjelpe deg med.

Se ledige timer

Helsedokumenter

Helsedokumenter er avgjørende for administrasjon og oppfølging av helsehjelp, og sikrer korrekt diagnose, behandling og oppfølging av pasienter.

Mannehelse

Dr.Dropin ønsker å bidra til å fremme åpenhet og kunnskap rundt viktige helseutfordringer som menn kan møte. La oss sammen sette fokus på mannehelse!

Hverdagsplager

Influensa, mystisk utslett eller plutselig allergi? Vi kan diagnostisere og behandle et bredt spekter av sykdommer og plager

Prøver og vaksiner

I alle Dr.Dropin-klinikkene har vi tilgjengelig hurtigtester, blodprøver, hjertekardiogram og apparater for å hjelpe deg med å finne ut av dine plager.

Smitte, infeksjoner og betennelser

Ulike bakterier, parasitter og midd kan gi utslag i huden. Våre hudleger vil gi deg rask og effektiv behandling.

Gynekologi

En gynekolog er en lege med spesialisering i faget kvinnesykdommer og fødselshjelp. Alle våre gynekologer har lang erfaring fra både sykehus og private klinikker, og kan hjelpe deg med både utredning og behandling av gynekologiske sykdommer og plager.

Kvinnehelse

Legene hos Dr.Dropin tar kvinnehelse på alvor. Både gynekologene og allmennlegene våre har god kunnskap om kvinnekroppen og helseutfordringer som kvinner kan ha i alle faser av livet.

Kjønnssykdommer

Les mer om noen av de vanligste kjønnssykdommene, samt hvordan man kan teste seg for disse hos legene ved Dr.Dropin.

Muskel- og skjelettplager

Les og lær mer om hva våre fysioterapeuter og kiropraktorer kan bistå deg med.

Føflekker og hudkreft

Våre hudleger er svært opptatt av å identifisere føflekk- og hudkreft tidlig, og kan diagnostisere og behandle raskt når dette identifiseres.

Langvarige eller tilbakevendende hudlidelser

Mange har kroniske eller tilbakevendende hudlidelser. Våre hudleger tar deg på alvor, og gir deg den behandlingen som skal til for at du kan ha det best mulig.

Utvekster i huden

Det er en lang rekke tilstander som kan gi kuler og utvekster i huden. Våre hudleger tilbyr kort ventetid for vurdering av årsak og behandling

Eksem og utslett

Vi behandler alle typer eksem og utslett, både akutte og kroniske hos store og små.

Solskader og pigmenteringer

Det er flere hudtilstander som kan vises på utsiden av kroppen, i forbindelse med for eksempel sol og graviditet.

Mental helse

Vi kan hjelpe deg med vansker som angst, depresjon, hverdagsutfordringer og livskriser. Du kan få time på kort varsel, og følges opp akkurat så lenge du har behov for det. Dr.Dropin tar imot lette til moderate psykiske helseutfordringer, og henviser videre til rett instans ved behov. Ved akutt fare, ring 113.

Terapiretninger

Det finnes mange forskjellige terapiretninger eller tilnærminger som tar utgangspunkt i ulike filosofier, teknikker og mål. Les mer om noen av de vanligste retningene her.

Ved akutt fare, ring 113

Om du befinner deg i en krise eller har livstruende skader bør du ringe 113

Finn ledig legetime i ditt område

Se alle klinikker