Vi ønsker å gjøre helsehjelp enklere, rimeligere og bedre for deg som trenger det

Vi vet at mange er fornøyde med fastlegen sin, men også at det kan være vanskelig å få time samme dag eller uke. Korte åpningstider og lange køer hos de offentlige legetjenestene, og høye priser hos de private kan fort føre til at du ikke får den hjelpen du trenger.

Derfor har vi laget Dr.Dropin – et tilgjengelig og moderne privat helsetilbud til fast pris og med kort ventetid.

sanity imagesanity image

Vi ser deg

Da vi startet Dr.Dropin var målet å sette pasienten i fokus.


Vårt helseteam består derfor av nøye utvalgte, og engasjerte medmennesker. De har solid kompetanse, klinisk erfaring og norsk autorisasjon, slik at du kan stole på at du får hjelpen du trenger

Vi ønsker at du som trenger helsehjelp skal føle deg sett, få den hjelpen du trenger, og føle deg lettere til sinns etter endt time.

Bestill time
sanity imagesanity image

Dette kan vi hjelpe deg med

Dr.Dropin kan hjelpe deg med et bredt spekter av problemstillinger.

Allmennlege

Dr.Dropin kan hjelpe deg med et bredt spekter av medisinske problemstillinger – de samme problemstillingene en fastlege eller legevakt kan hjelpe deg med.

Legespesialister

Dr.Dropin kan hjelpe deg med et bredt spekter av medisinske problemstillinger. Få hjelp fra våre dyktige legespesialister, med time i klinikk eller over video.

Mental helse

Få hjelp av en av våre dyktige psykologer eller psykiatere. Velg mellom time i klinikk, video eller turapi.

Fysioterapeut, kiropraktor og osteopat

Våre terapeuter er eksperter på muskler og ledd. Vi tilbyr behandling, oppfølging og veiledning for deg som vil bli kvitt plager og ta vare på kroppen din.

Vi ønsker å møte våre pasienter med empati og respekt
Dr. Daniel Sørli

I Dr.Dropin er vi nå over 200 helsepersonell

Møt noen av våre dyktige ansatte her

Hudlege Dr. Chinh K. Le

Dr. Le har sin medisinske utdanning fra Pomeranian Medical University i Szczecin, Polen, før han spesialiserte seg i dermatologi og venerologi ved Førde sentralsykehus og Haukeland universitetssykehus. Dr. Le har jobbet for Snapmed og Aleris.

Hudlege Dr. Reza Sohrabi

Dr. Reza Sohrabi er medisinsk ansvarlig i Dr. Dropin Hud, og har jobbet som hudlege siden 2012. Dr. Sohrabi har sin spesialistutdannelse i hudsykdommer fra Haukeland Universitetssykehus, Oslo universitetssykehus og regionssykehuset i Ryhov i Sverige. Han har tidligere erfaring som overlege på hudavdelingen på Rikshospitalet og som hudlege på Aleris.

Gynekolog Dr. Azita Mahmoudan

Dr. Azita Mahmoudan har vært lege siden 1997, fødselslege og gynekolog siden 2004. Dr. Mahmoudan har bred erfaring, og har blant annet jobbet som gynekolog på sentralsykehuset i Växjö (Sverige) og som overlege på Volda sykehus.

Gynekolog Dr. Julia Hoge

Dr. Julia Hoge har praktisert siden 2001 og har lang erfaring fra sykehus både i Sverige og Norge. I Norge har hun jobbet som overlege på både Østfold og Ringerike sykehus.

Gynekolog Dr. Milena Kresovic

Til daglig jobber Milena som seksjonsoverlege på Gynekologiskavdeling på Bærum sykehus. Milena kan bistå innen alle gynekologiske problemstilllinger og er spesielt interessert i obstetrikk (behandling av mødre og fostre under graviditet og fødsel).

Psykolog Nnaka

Nnaka er autorisert psykolog med flere års erfaring som behandler i spesialisthelsetjenesten. Med fokus på trygghet, åpenhet og en god relasjon i terapirommet, inviteres du inn til å løse de aktuelle problemene dine.

Psykolog Gjertrud

Gjertrud er autorisert psykolog og har flere års erfaring med behandling av mennesker med et bredt spekter av psykiske lidelser. Hun tilpasser tilnærming og metode for å imøtekomme den enkeltes behov på en hensiktsmessig måte.

Psykolog Rudi

Rudi er er autorisert psykolog og har åtte års erfaring med samtaleterapi for voksne med alle typer psykologiske utfordringer. Hovedfokus i terapien er å identifisere og endre fastlåste mønstre i måten man tenker, føler og handler på. Som samtalepartner er han opptatt av å sammen med deg finne den rette balansen mellom støtte og utfordring.

Psykiater Thor Morten

Thor Morten er utdannet lege og har spesialisert seg innenfor voksenpsykiatri. Han har jobbet i spesialisthelsetjenesten i over 13 år og har bred erfaring med utredning og behandling av en rekke psykiske lidelser hos voksne. Thor Morten er en fleksibel og tillitsskapende terapeut som har fokus på hele mennesket, og som er opptatt av å skape et trygt og konstruktivt samarbeidsklima i terapirommet.

Manuellterapeut Pål Sandvid

Pål er spesialist i manuellterapi og kognitiv terapi. Han har mange års erfaring, både fra arbeid i klinikk og innenfor idretten. Pål undersøker og behandler et bredt spekter av muskel- og skjelettplager, med særlig interesse for idrettsskader og sammensatte plager. Han er opptatt av å lytte og se hele mennesket, slik at du opplever at dine problemer blir tatt på alvor.

Fysioterapeut og PT Therese Skjølsvik

Therese behandler muskel- og skjelettplager hos barn og voksne, med særlig interesse for trenings- og arbeidsrelaterte plager, svimmelhet og hodepine. Hun jobber også mye med nakke, skulder, hofte, kne og fot. Therese har også erfaring med plager etter gjennomgått graviditet. Som PT engasjerer hun seg for både nybegynnere og erfarne. Selv har hun konkurrert innen friidrett og bedriver CrossFit daglig.

Kiropraktor Ingrid Standal

Ingrid jobber mye med plager i nakke, skuldre, rygg, bekken, sete, hofte og fot, samt hodepine. I tillegg har hun mye erfaring med behandling av gravidplager. Ingrid går jevnlig på kurs for å holde seg faglig oppdatert. Teknikkene hun bruker er leddjusteringer, mobilisering, trykkpunktbehandling, massasje, trykkbølgebehandling og tørrnåler.

Kiropraktor Kristoffer Sandhaugen

Kristoffer har erfaring med helhetlig behandling av akutte og kroniske muskel- og leddplager. Han har tatt flere utdypende kurs innen rygg- og nakkebehandling, tørrnålerteknikk, svimmelhet og rehabilitering. Hos Kristoffer møter du en kiropraktor som ikke kun ”jager smerter”, men som bruker tid på å forstå helheten av et problem. Hans fokus er å komme dit at du selv kan ta kontroll over egne plager og unngå tilbakefall.

Plastikk- og håndkirurg Dr. Nina Oliver

Nina har spesialistutdannelse fra Chelsea and Westminster Hospital London, Oslo universitetssykehus Rikshospitalet og University College London. Hun har lang og bred erfaring som kirurg med spesialitet innen plastikk- og rekonstruktiv kirurgi fra Oslo Universitetssykehus.

Plastikk- og håndkirurg Dr. Maria Vatne

Maria har spesialistutdannelse fra Haukeland universitetssykehus inkl. brannskadeavsnittet og Oslo universitetssykehus Rikshospitalet. Hun har tatt etterutdanning med master i plastikkirurgisk rekonsonstruksjon og mikrokirurgi fra European school Barcelona i 2017.

Lyst til å bli en av oss?

Som ansatt hos Dr.Dropin vil du få en morsom og variert hverdag i moderne klinikker. Du vil bli en del av et kompetent fagmiljø med god delingskultur på tvers av fagfelt. 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og fleksible arbeidstider.

Se alle ledige stillingerSend mail til Robin Ravnklo ansvarlig for rekruttering
sanity imagesanity image