Video med allmennlege, hudlege, psykolog eller fysioterapeut

Det er ikke alltid nødvendig å dra fysisk i klinikk for å få hjelpen du trenger. Ved tilstander som ikke krever fysisk undersøkelse kan vi hjelpe deg over video. Bestill time og få hjelp der du er – fra senga, kontoret eller hytta.

  • Kort ventetid
  • Trenger ingen henvisning
  • Få hjelp akkurat der du er - også i utlandet.

Download on the App Store
Get it on Google Play
VideoVideo
Video

Allmennlege over video

375,-

Gjennom videokonsultasjon kan vi gi deg råd og veiledning om sykdommer og plager. Du møter dyktige allmennleger som vil bistå deg med mye av det du kan få hjelp til i en vanlig legetime.

Psykolog over video

795,-

Hos oss kan du snakke med en psykolog over video. Fysisk avstand trenger ikke å være til hinder for at du får den hjelpen du trenger. Kanskje er terskelen lavere hvis du kan ringe hjemmefra, på tur eller på reise.

Fysioterapeut over video

350,-

Mange problemstillinger som vi kan behandle i klinikk, kan også gjennomføres over video. Dette innebærer de aller fleste muskel- og leddplager, hvor fysioterapeuten vil evaluere tilstanden og gi både råd og veiledning.

Hudlege over video

995,-

Våre dyktige hudleger kan nå hjelpe deg over video – slik at du kan få den hjelpen du trenger, akkurat når du trenger den. Over video kan vi hjelpe deg med rådgivning og behandling av en rekke hudproblematikker.

Slik fungerer det

Last ned Dr.Droppin-appen

Finnes i App Store eller Google Play.

Bestill time

Registrer deg med BankID, bestill legetime og betal.

Legen ringer etter avtale

Du vil få påminnelse via SMS i forkant. Ha gjerne appen åpen og slå av focus-mode på mobilen.