Forsikringsavtaler

Dr.Dropin har en rekke forsikringsavtaler. Se gjennom listen under for å se om vi har avtale med ditt forsikringsselskap.

sanity imagesanity image

Gjensidige

Med Gjensidiges behandlingsforsikring får du helsehjelp av allmennlege og psykologer, samt legespesialister som gynekolog, hudlege, plastikkirurg og karkirurg.

Ved bruk av Helsehjelp 24/7 får du fri bruk av allmennlege og psykolog over video, og rabattert pris på legetime i Dr.Dropins klinikker.

Allmennlege – over video og i klinikkLegespesialister i klinikk 25 min samtale med psykolog

GjensidigeGjensidige
Gjensidige

Nordea Liv

Som Livsforsikringskunde i Nordea Liv får du gratis og ubegrenset tilgang på videokonsultasjon med allmennlege, og fem gratis videokonsultasjoner med psykolog. Du får i tillegg 10% på fysiske konsultasjoner hos lege, hudlege, gynekolog, fysioterapeut og kiropraktor.

Nordea Livsforsikring
NordeaNordea
Nordea

Fremtind Forsikring

Med Fremtind forsikring får du helsehjelp hos Dr.Dropin gjennom medisinsk telefon med tilgang på videolege, psykolog, krispsykolog samt 10% rabatt hos allmennlege, hudlege, gynekolog, fysioterapeut og kiropraktor.

Fremtind forsikring
FremtindFremtind
Fremtind

Storebrand Bli Frisk

Med Storebrand helseforsikring får du helsehjelp hos Dr. Dropins psykologer, allmennleger, legespesialister som gynekolog, hudlege og medisinsk plastikkirurgi, og fysikalsk behandling.

Les mer om tilbudet her
StorebrandStorebrand
Storebrand

Falck

Falck er formidler for DNB, Eika, Codan og Protector og leverer spesialisthelsetjenestene hudlege, gynekolog og medisinsk plastikkirurgi hos Dr. Dropin.

Falck
FalckFalck
Falck

Fysikalsk behandling

Trenger du fysioterapeut eller kiropraktor?

Dr.Dropin fysikalske har avtaler med en rekke forsikringsselskaper.

Forsikring for fysikalsk behandling

sanity imagesanity image