Effektiv og trygg behandling av åreknuter

NYHET: Vi tilbyr behandling av åreknuter i vår klinikk i Hegdehaugsveien. Vi behandler åreknuter via endovenøs radiofrekvensablasjon (EVRF), som en minimalt invasiv prosedyre med høy suksessrate.

Vår karkirurg, Dr. Mehdi Sahba, har jobbet med behandling av åreknuter i over 15 år, med svært gode resultater.

sanity imagesanity image

Skånsom og effektiv behandling

Hos Dr. Dropin behandler vi åreknuter med endovenøs radiofrekvensablasjon (EVRF), som er en minimalt invasiv prosedyre som brukes til å behandle åreknuter. Denne metoden er utformet for å lukke avvikende vener ved å bruke radiofrekvensenergi til å generere varme, som deretter forsegler og lukker årene. Her er noen fordeler med denne behandlingsformen:

  • Minimalt invasiv: Prosedyren er relativt enkel og krever bare små snitt.
  • Rask gjenoppretting: Pasienter kan vanligvis gå tilbake til sine vanlige aktiviteter kort tid etter prosedyren.
  • Høy suksessrate: EVRF har vist seg å være effektivt for de fleste pasienter med åreknuter.
  • Mindre smerte og ubehag: Fordi prosedyren er minimalt invasiv, opplever de fleste pasientene mindre smerte og ubehag sammenlignet med tradisjonell kirurgi.
sanity imagesanity image

Hvordan fungerer det?

Forberedelse: Før prosedyren starter, vil du bli bedt om å skifte til en operasjonskjole. Lokalbedøvelse blir vanligvis brukt for å bedøve området rundt åreknuten.

Innføring av kateter: Et lite snitt gjøres vanligvis i huden nær åreknuten. Deretter føres et tynt kateter gjennom åren til det området som skal behandles.

Radiofrekvensenergi: Når kateteret er på plass, sender det ut radiofrekvensenergi. Denne energien varmer opp åreveggen, noe som får åren til å krympe og til slutt lukke seg.

Overvåkning: Prosedyren overvåkes nøye ved hjelp av ultralyd eller annen avbildningsteknologi for å sikre nøyaktig plassering av kateteret og effektiv behandling av åreknuten.

Gjenoppretting: Etter prosedyren kan du vanligvis gå hjem samme dag. Du vil bli instruert om å bruke kompresjonsstrømper og unngå intensiv fysisk aktivitet i en periode for å hjelpe til med helingsprosessen.

Sykehuslege Dr. Mehdi Sahba, er spesialist i karkirurgi med over 15 års erfaring med behandling av åreknuter (varicer) med endovenøs teknikk. Han har behandlet flere hundre pasienter med vellykkede resultater. Dr. Sahba har sin legeutdannelse fra Karolinska i Stockholm, med spesialisering i generell kirurgi og karkirurgi ved Akershus universitetssykehus. Han er medlem av Norsk Karkirurgisk Forening.

Bestill time til konsultasjon for vurdering om videre behandling.

  • Operasjon med laser 1 ben - 10,000 kr
  • Operasjon med laser 2 ben - 15,000 kr
  • Lokal ekstirpasjon av varicer* for 1 ben - 3,000 kr
  • Lokal ekstirpasjon av varicer* for 2 ben - kr 5,000 kr

*Lokal ekstirpasjon av varicer skjer i kombinasjon med laserbehandling

Book time nå
KarkirurgKarkirurg
Karkirurg