Familieveiledning

Familien betyr ofte mye for oss, og er derfor er verdt å investere litt ekstra i. Ingen familier er immune mot konflikter, og større og mindre komplikasjoner kan utfordre relasjonen til de vi er mest glad i.

Dr.Dropin tilbyr familieterapi og veiledning for både familie og barn, for å bedre familiens – og spesielt barnets – mestring og trivsel.

Last ned appen for å bestille time til psykolog eller psykiater.

Download on the App Store
Get it on Google Play
sanity imagesanity image

Rammer for tilbudet

Tilbudet er ment for foreldre som ønsker samtale med psykolog eller psykiater, over video eller i en klinikk. Tilbudet passer når hele familien er involvert i utfordringene, eller dersom barnet ikke ønsker til å delta i samtaler med psykolog alene. Sammen blir dere enige med psykologen eller psykiateren om dere ønsker å gjennomføre alle timene som en samlet familie, eller om det er mer hensiktsmessig å dele opp familien i separate samtaler.

Er du usikker på om dette tilbudet er for dere? Den første samtalen er typisk en vurderingssamtale hvor psykologen eller psykiateren kartlegger og vurderer hvorvidt dette er det riktige tilbudet for dere, eller om dere kan få bedre hjelp ved andre instanser.

Lurer du på om du bør velge en psykiater fremfor en psykolog? Les mer om forskjellen her.

Familieveiledning med psykolog

Klinikk 45 min: 1695,–
Klinikk 90 min: 2795,–
Video 45 min: 1595,–
Video 90 min: 2695,–

Familieveiledning med psykiater

Klinikk 45 min: 2295,–
Video 45 min: 2195,–
Video 25 min: 1195,–

Ulike problemstillinger vi kan hjelpe deg med

💭 Livskriser

💭 Kommunikasjonsutfordringer

💭 Sosiale problemer

💭 Familieproblemer

sanity imagesanity image

Slik bestiller du time

Last ned app

Last ned Dr.Dropin-appen i App Store eller Google Play, og opprett en profil ved hjelp av BankID.

Velg tjeneste

Velg "Psykologi", om du ønsker samtale i klinikk eller over video, og hvilken terapeut du vil snakke med.

Møt terapeuten

Du velger et tidspunkt som passer deg, og møter terapeuten. Sammen blir dere enige om videre forløp.

Møt psykologene som jobber med familieveiledning

Oda

Oda har en integrativ tilnærming til terapi, noe som betyr at hun benytter ulike behandlingsmetoder og er opptatt av at terapien tilpasses ditt behov, preferanse og bakgrunn. Hun er autorisert psykolog med erfaring fra utredning og behandling av barn, ungdom og voksne med et bredt spekter av psykiske utfordringer.

Benjamin

Benjamin er autorisert psykolog med flere års erfaring innenfor spesialisthelsetjenesten og familievernet. Han har god kompetanse innen temaer som identitet, relasjoner og livsutfordringer. Terapirommet skal være et sted hvor dere sammen kan balansere alvor og humor, og hvor du blir møtt på en respektfull, ikke-dømmende og varm måte.

Henriette

Henriette er opptatt av å tilpasse behandlingen basert på den enkeltes problemstilling, behov og ønsker. Hun vil møte deg på en nysgjerrig og empatisk måte for å skape et samtalerom der er trygt å utforske det som oppleves som vanskelig. Hun har kompetanse på et bredt spekter av psykiske lidelser, og har blant annet erfaring med barn og unge, familiesamtaler og veiledning av foreldre.

Thomas

Thomas er opptatt av å forstå klientens unike perspektiv, for å hjelpe med å utforske og sette ord på det som er vanskelig. For å få til det er det viktig å skape et trygt samtaleklima, der nysgjerrighet, aksept og åpenhet er i fokus. Han har erfaring med både barn, ungdom og voksne og har bred kompetanse innen utredning og behandling av psykiske lidelser.

Ingeborg

Ingeborg er opptatt av å hjelpe klienter med å skape mening og forståelse for hvorfor vi handler eller føler som vi gjør, og sammen finne noen gode endringsmål. Hun har flere års erfaring fra både kommune- og spesialisthelsetjenesten, bl.a. med foreldreveiledning og angstrelaterte vansker.