Hudlege prisliste

Vi har fast pris på konsultasjon hos hudlege:

  • Konsultasjon i klinikk 1395,–
  • Videokonsultasjon 995,–
  • Bildekonsultasjon 495,–

Dersom du trenger behandling for ditt hudproblem, kommer dette i tillegg til konsultasjonen. Under finner du pris på tilleggsbehandlinger. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ikke finner pris på en behandling du leter etter.

Bestill time

Enkel kirurgi

Enkel kirurgi brukes ved fjerninger ved mindre risiko og kompleksitet. Dette er for eksempel ved fjerning av skin tags, milier, seborreiske keratoser, vorter eller utvekster. Denne prisen gjelder for så mange man rekker i løpet av en konsultasjon. Stekker tiden seg over vil man betale for en ekstra konsultasjonstime.

Ordinær kirurgi

Ordinær kirurgi er fjerning av føflekker og andre hudlesjoner som hudlege må utføre, ofte i samarbeid med sykepleier. Hvis vi mistenker at en føflekk kan inneholde kreft, fjerner vi den der og da, og sender den til et laboratorium for biopsi.

1295,-

Utvidet kirurgi

Gjelder ved kirurgi ved høy kompeksitet. Dette kan være fjerning av føflekk i ansikt eller større føflekker på utfordrende steder. Her inngår også utvidede eksisjoner av aterom eller lipom.

2995,-

Laserbehandling

Effektiv og skånsom behandling for en rekke hudproblemer. Med laserens ulike styrker og funksjonaliteter vil du få et skreddersydd behandlingsløp, tilpasset dine hudproblemer. Ved behandling utført av hudlege, vil konsultasjonspris alltid komme i tillegg.

1595,–

FotoFinder (føflekkscan)

Dette inkluderer kartlegging av alle føflekker, makroskopisk og dermatoskopisk foto med FotoFinder. Eventuell kirurgisk fjerning av føflekken(e) er ikke inkludert i pakken, men kan utføres av hudlegene våre.

1 595,– inkl. konsultasjon

Aknebehandling

Har du moderat til alvorlig akne, og tidligere ikke hatt effekt med lokalbehandling og antibiotika, kan en hudlege hjelpe deg. Kom gjerne til klinikk, men video er også et godt alternativ her.

fra 995,-/1 395,–

Fotodynamisk behandling (PDT)

Behandlingsmetode for visse former for hudkreft og solskadet hud.

Pris per felt 1 500,-

Svettebehandling

Gjelder pasienter som får medikament på blå resept etter konsultasjon med vår hudlege.​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

2 295,– / 3 490,-

Epikutantest

Lappetest ved mistanke om allergi mot stoffer som kommer i kontakt med huden.

1 000,–

Inngrodd tånegl

Prisen inkluderer operasjon og en dobbeltime. For å bestille dette, så må dere ringe til support slik at de kan booke en dobbelttime for dere hos riktig hudlege.

3 690,– (ink. konsultasjon)

Våre digitale tjenester

Mange av de vurderingene vi gjør i en fysisk konsultasjon, kan vi også vurdere over video eller bilde. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg nedenfor.

sanity imagesanity image