Hudlege i klinikk

I våre lyse, moderne klinikker tilbyr vi behandling av en rekke hudplager. Bestill konsultasjon hos en av våre erfarne hudleger i Oslo, Sandvika, Bergen eller Stavanger – du får som regel time på dagen.

  • Kort ventetid
  • Moderne utstyr
  • Lyse, innbydende lokaler

Bestill time

Konsultasjon hudlege

1595,-

En time hos hudlegen starter alltid med konsultasjonsprisen i bunn. Skal noen av behandlingene under gjennomføres, kommer prisen for dette i tillegg til konsultasjonsprisen. Vi streber etter å få hjulpet deg med det du trenger innenfor én konsultasjonstime. Dersom det ikke skulle bli tid, må du ved neste time betale for ny konsultasjonspris, i tillegg til pris for operasjon eller behandling.

Bestill konsultasjon

Konsultasjonstid og avbestilling

Det er satt av 20 minutter til en konsultasjon. Dersom du mistenker at du har et mer omfattende behandlingsbehov som krever lengre tid kan du først ta kontakt med oss på hei@drdropin.no.

Dersom du ikke kan møte til timen, må du gi beskjed senest 12 timer før for å unngå avbestillingsgebyr. Gebyret settes til samme pris som for en konsultasjon.

Møt hudlegene våre!

Hos Dr.Dropin Hud kan du trygt søke hjelp hos nøye utvalgte og topp kvalifiserte hudleger som er der for å hjelpe deg med dine hudproblemer når du trenger det.

Hils på hudlegene våre
sanity imagesanity image

Du finner oss her!

Hudlege Oslo

Majorstuen: Kirkeveien
Kirkeveien 60
0368 Oslo

Majorstuen: Hegdehaugsveien
Oscars gate 20
0352 Oslo

Klinikk Ensjø
Ensjøveien 21
0661 Oslo


Hudlege Bærum

Hudlege Bergen

Klinikk Torgallmenningen
Valkendorfsgaten 2A
5012 Bergen