Våre tjenester

En dermatolog er en lege med spesialisering i hudsykdommer. Hudlegen behandler sykdommer i hud, slimhinner, hår, og negler.

Våre hudleger har lang erfaring fra både sykehus og private klinikker, og kan hjelpe deg med både utredning og behandling av de fleste sykdommer og plager.

Her kan du lese mer om hvilke tjenester vi tilbyr.

Bestill time

Konsultasjon med hudlege

Våre erfarne hudleger kan utrede og behandle de fleste hudsykdommer og plager, enten de er akutte eller kroniske. De kan hjelpe deg i en av våre klinikker eller digitalt, og du kan bestille time direkte hos den enkelte hudlege om du ønsker det.

Møt våre hudlegerSe priser

Behandling hos sykepleier

Våre dyktige hudsykepleiere gir oppfølgende behandling etter indikasjon fra hudlege, og kan i tillegg utføre en rekke behandlinger selv. Sykepleierne kan ikke diagnostisere hudtilstander eller behandle infeksjoner – ta kontakt med hudlege først dersom du er usikker.

Les om våre hudsykepleiereSe priser

Sjekk av føflekker

Våre hudleger er svært opptatt av å identifisere føflekk- og hudkreft tidlig, slik at behandling kan settes i gang raskt. De kan undersøke føflekkene du er bekymret for, vurdere om du bør fjerne dem, og gi råd dersom du har flekker som bør følges opp.

Markedets beste føflekksjekkSe priser

Hudkirurgi

Våre hudleger utfører mindre kirurgiske inngrep, som fjerning av føflekker og andre utvekster. Prøver sendes til et laboratorium for analyse, og blir undersøkt for mistenkelige hudforandringer. Ved mer kompleks kirurgi vil vi henvise videre til våre plastikkirurger.

Les om føflekkfjerningSe priser

Avansert hudkirurgi

Hos Dr.Dropin har vi ledende plastikkirurger som er spesialisert innen hud- og håndkirurgi. De fokuserer på medisinsk plastikkirurgi, og vil gi deg faglig objektiv vurdering, behandling og oppfølging. De jobber tett sammen med våre hudleger og allmennleger.

Les mer om hudkirurgiSe priser

Laserbehandling

Laser er en effektiv og skånsom behandlingsmåte for en rekke hudproblemer. Hos Dr.Dropin finner du noen av de mest avanserte laserne på markedet, og våre hudleger hjelper deg med skreddersydd behandling for din hudtilstand.

Les mer om laserbehandlingSe priser

Aknebehandling

Kviser (akne) kan være belastende enten du er ung eller voksen, og tidlig behandling reduserer risikoen for arr og varige skader på huden. Ved moderat til alvorlig akne kan våre hudleger hjelpe deg med å vurdere hvilken behandling som passer for deg.

Les mer om aknebehandlingSe priser

Svettebehandling

Overdreven svette (hyperhidrose) kan oppleves som svært sjenerende, men det finnes heldigvis effektiv, lokal behandling for spesielt utsatte områder som armhuler og håndflater. Våre hudleger hjelper deg med vurdering av din tilstand og råd om behandling.

Les mer om hyperhidroseSe priser