Føflekksjekk med FotoFinder

– markedets mest avanserte verktøy for hudanalyse.

  • Scann hele kroppen og få digitalt kart over føflekkene
  • Følg utviklingen og oppdag endringer tidlig
  • Kort ventetid og faste priser

FotoFinder 1595,–

Slik fungerer FotoFinder

Første konsultasjon: 1595,–

I den første konsultasjonen vil en av våre erfarne hudleger undersøke huden din grundig, og vurdere hvorvidt du har føflekker som bør følges opp eller fjernes. Basert på undersøkelsen vil hudlegen anbefale om du bør scanne føflekkene dine på nytt med FotoFinder for å følge med på utviklingen, og eventuelt hvor ofte. Deretter vil en sykepleier ta digitale bilder av hele kroppen din med Fotofinder-maskinen, slik at hudlegen kan sammenlikne nye og gamle bilder ved neste sjekk. Hele førstegangskonsultasjonen tar ca. 20 minutter.

Bestill FotoFinder
Iselin tester FotoFinder
1195,–

Oppfølging

I oppfølgingstimene tar en sykepleier nye digitale bilder av hele kroppen din med FotoFinder-maskinen, og sender dem til hudlegen. Bildene gjør det enkelt for legen vurdere føflekkene og kartlegge eventuelle endringer. Vi gir deg alltid beskjed om resultatet av undersøkelsen innen kort tid.

Bestill oppfølging
1295,–

Fjerning av føflekk

Hvis hudlegen anbefaler fjerning av en eller flere føflekker, tilbyr vi å sette opp en ny konsultasjon. Det koster 1295,– per føflekk som fjernes, og kommer i tillegg til konsultasjonsprisen.

Bestill konsultasjon

Her finner du våre FotoFinder-klinikker

Hvem passer FotoFinder for?

FotoFinder kan utføres på alle som ønsker føflekksjekk. FotoFinder er smertefritt og ufarlig, og gir ikke stråling på lik linje med røntgen. Gravide og ammende kan utføre undersøkelsen. De som bør ha ekstra lav terskel for å kontrollere føflekkene sine er de som:

  • Tidligere har hatt føflekkreft (melanom)
  • Har to eller flere førstegradsslektninger med føflekkreft
  • Har fått påvist genetisk arvelighet for føflekkreft
  • Har mange føflekker med variasjon i form, farge og størrelse
  • Vært mye solbrent og har lys hud
sanity imagesanity image

Tidlig oppdagelse av føflekkreft

I Norge ligger vi høyt på antall tilfeller av føflekkreft per innbygger og relativt lavt på overlevelse. I Australia har effektive kampanjer i befolkningen ført til at de har fått lavere dødelighet og færre tilfeller. I Norge bør vi klare det samme. Det aller viktigste er at du selv vet hvordan du skal beskytte huden din mot solskader, kjenne din egen og familiens krefthistorie og vite hva du skal se etter for å avdekke om en føflekk bør vurderes nærmere av en hudlege.

Mer enn to tredjedeler av alt melanom (føflekkreft) utvikles på sunn hud og ikke fra allerede eksisterende føflekker. Det er derfor viktig å følge med på hvordan huden utvikler seg, i tillegg til individuelle føflekker.

Les mer om føflekker og føflekkreft


sanity imagesanity image

Nysgjerrig? Last ned appen vår for å komme i gang

Download on the App Store
Get it on Google Play
sanity imagesanity image