Hudlege når du trenger det

  • Kort ventetid
  • Fast pris - bilde 495,-; video 995,-; klinikk 1 395,-*
  • Ingen henvisning

Book time til hudlege

Velkommen til Dr.Dropin Stavanger

Nå kan du komme til erfarne hudleger hos Dr.Dropin i Stavanger.

Hos Dr.Dropin møter du hudspesialister som kan diagnostisere og behandle alle hudlidelser. Hudlegene er topp kvalifiserte og lidenskapelig opptatt av å tilby gode hudtjenester til en fast og forutsigbar pris.

Dr.Dropin har faste priser, slik at du alltid vet hva du skal betale. Se prisliste under.

Dr.Dropin Hudklinikk Vaktapoteket i Stavanger finner du i Olav Vs gate 11, i samme inngang som Vitusapotek Løven.

Dr. Dörte Petersen

Dörte Petersen er både hudlege og indremedisiner, og er den eneste hudlegen i Norge med  spesialisering i barnehud. Hun er utdannet ved Universitetet i Lübeck, Tyskland, University of Pennesylvania og Universitetet i Heidelberg. Hun har jobbet som hudlege på private poliklinikker og sykehus i hele Hamburg, og som overlege i pediatrisk dermatologi på et stort barnesykehus i Hamburg. Gjennom sitt medlemskap i European Academy of Dermatology & Venerology har Dr. Petersen publisert flere artikler i pediatriske tidsskrifter, med fokus på temaer som spenner fra psoriasis hos barn til vanlige parasittsykdommer i huden. Dr. Petersen behandler alle hudsykdommer hos både barn og vokse, som akne, rosacea, dermatitt og psoriasis, eksem, føflekker og hudforandringer. Dörte snakker både tysk, engelsk og norsk.

Klinikk: Dr. Dropin Hudklinikk Tveteraasgården, Lars Hertervigs gate 5, Stavanger

Bestill time til hudlegeLes mer om hudlegene våre her
sanity imagesanity image

Fornuftig pris

Forutsigbar og fornuftig pris, uten skjulte kostnader og overraskende tillegg.

Inkluderer forbruksmateriell, søknader, resepter m.m.

Kort ventetid

Hos Dr.Dropin må du ikke vente flere måneder for å få en time til hudlege. Her får du time raskt og det er enkelt å bestille time.

Uten henvisning

Du booker selv enkelt time via nettsiden eller appen til Dr. Dropin, og behøver ingen henvisning på forhånd.

Konsultasjon

1195,-

Dette inkluderer undersøkelse, råd og veiledning. En time starter alltid med konsultasjonsprisen i bunn. Skal noen av behandlingene under gjennomføres kommer prisen i tillegg til konsultasjonspris. Ved time hvor man ikke rekker operasjon faller konsultasjonpris bort ved nytt besøk for operasjon. Du kan også komme til oss for en uavhengig medisinsk vurdering om du har hatt, eller ønsker å gjennomføre plastikkirurgiske inngrep.

Fysisk konsultasjon

1395,-

Hos Dr.Dropin Hud kan du komme til erfarne hudspesialister som kan diagnostisere og behandle alle hudlidelser. En konsultasjon inkluderer undersøkelse, mikroskopi, bakterie/sopp-prøver og resepter. Vi prøver også alltid å få til behandling og kirurgi i samme konsultasjon når det er behov for det.

Bestill time

Bildekonsultasjon

495,-

Hudlegen kan hjelpe deg med en rekke hudproblemer gjennom bildekonsultasjon. I tilfeller der legen ikke kan gi en klar diagnose vil du uansett få råd og veiledning om videre behandlingsløp.

Hudlege over video

995,-

Våre dyktige hudleger kan nå hjelpe deg over video – slik at du kan få den hjelpen du trenger, akkurat når du trenger den. Over video kan vi hjelpe deg med rådgivning og behandling av en rekke hudproblematikker.

Dr.Dropin hudlegeklinikk

Dr.Dropin Medisinske Senter Majorstuen
Kirkeveien 60
0368 Oslo


Dr.Dropin Ensjø

Ensjøveien 21
0661 Oslo


Dr.Dropin Sandvika

Claude Monets alle 21
1338 Sandvika


Dr.Dropin Stavanger
Olav Vs Gate 11
4005 Stavanger


Dr.Dropin Torgallmenningen
Valkendorfsgaten 2A
5012 Bergen

Bestill time nå