Parterapi med psykolog

I parterapi er fokuset å arbeide med forholdet – enten om man er ektefeller, kjærester eller samboere. Målet er å skape større forståelse, vise mer raushet, bedre uttrykke egne behov og styrke kommunikasjonen man har med hverandre.

Se ledige timer

Hvem er parterapi for?

Man kan ha ulike forutsetninger for å ønske å starte med parterapi. Noen ønsker å håndtere problemer eller reparere etter konflikter som allerede har oppstått i forholdet. Andre ønsker å forebygge problemer eller styrke en allerede god relasjon. Eksempler på vanlige problemstillinger vi kan hjelpe med er:

💭 Relasjonelle mønstre
💭 Tilknytning
💭 Kommunikasjonsvansker
💭 Sjalusi
💭 Seksuelle problemer
💭 Rollekonflikter

Hvordan fungerer parterapi?

I parterapi vil dere sammen møte en av våre psykologer. Etter at problemstillingen for terapien er identifisert vil psykologen bidra til at denne utforskes og forstås fra begges perspektiver. Avhengig av hva dere ønsker å jobbe med kan psykologen foreslå ulike øvelser eller oppgaver dere kan trene på i og mellom timene. Vi tilbyr parterapi både i vår klinikk i Kirkegata 1-3, og over video.

Hva koster parterapi?

Vi tilbyr samtale med psykolog fra 1795,– i klinikk, og 1695,– over video. Du kan velge mellom en samtale på 75min eller 45 min. Vi anbefaler gjerne at første konsultasjon varer i 75 min.

Se alle priser

Nysgjerrig?

sanity imagesanity image