Gynekolog når du trenger det

Hos Dr.Dropin får du god hjelp av dyktige gynekologer med lang erfaring fra offentlige og private sykehus. Våre gynekologer kan hjelpe med alt fra livmorhalsprøve og underlivssmerter, til fertilitetsutredning og undersøkelser.

  • Ingen henvisning
  • Time på dagen
  • Konsultasjon 1395,–

Se ledige timer

Dr.Dropin Gynekologi kan trygt anbefales

1000+
Fornøyde pasienter hver måned
4,7/5 ⭐️
Hundrevis har gitt oss 5/5

Graviditet

Våre gynekologer er her for deg gjennom hele graviditeten. De kan bistå med rådgivning og oppfølging både under og etter svangerskapet. Hos oss kan du blant annet få hjelp med:

Fertilitet

Flere av våre gynekologer er spesialister på fertilitet, og kan bistå med veiledning, undersøkelse og henvisning dersom du ønsker barn – enten nå eller på et senere tidspunkt.

Sjekk deg

Vi tar kvinnesykdommer på alvor! Våre gynekologer kan utrede og undersøke de fleste sykdommer som rammer kvinner, og kan hjelpe deg med bl.a. livmorhalsprøve og en rekke andre tester.

Prevensjon og kjønnssykdommer

Usikker på hvilken prevensjon som passer for deg? Vi hjelper deg med veiledning og råd for valg av prevensjonsmidler, og utfører både innsetting og uttak av spiral og P-stav.

Kvinnesykdommer

Smerter i underlivet eller uregelmessige blødninger kan ha mange årsaker. Våre erfarne gynekologer er opptatt av å ta plagene dine på alvor, og kan gi deg en grundig utredning.

Overgangsalder

Overgangsalderen er helt normal del av kvinners liv. Noen har få eller milde symptomer, mens andre kan få store plager. Våre gynekologer hjelper deg med kunnskap om og behandling av plagene.

Livmorhalsprøve hos Dr.Dropin

Screeningprogrammet mot livmorhalskreft anbefaler alle kvinner mellom 25-69 år å ta celleprøve av livmorhalsen hvert 3.-5. år. Prøven skal tas på indikasjon, enten når du får innkalling eller dersom du opplever symptomer fra underlivet.

Se ledige timerOm du ønsker livmorhalsprøve oftere enn screeningprogrammet, kan våre gynekologer fortsatt hjelpe deg – bare være oppmerksom på at det tilkommer et gebyr fra laboratoriet på 1400,- for innsending og analyse av prøven i etterkant av timen hos oss. Dette hvis man ikke har symptomer på sykdom eller hvis det ikke er gått tilstrekkelig tid siden sist screeningprøve.

Du kan ta livmorhalsprøve hos alle våre gynekologer. Du kan også ta prøven til 695,– hos alle våre allmennleger, men da uten undersøkelse. Under kan du lese mer om livmorhalsprøve og hvorfor det er viktig å sjekke seg regelmessig.

Lær mer om #sjekkdeg Les mer om livmorhalsprøve
sanity imagesanity image

Redd for å gå til gynekolog?

Da er du ikke alene! Sexolog og influenser Iselin Guttormsen filmet sitt besøk hos en av våre gynekologer. Det er nok mange som kjenner seg igjen i spørsmålene man typisk har i forbindelse med time hos gynekolog.

Se Iselin sitt besøk hos gynekologen her!Se ledige timersanity imagesanity image

De skjulte kvinnesykdommene: endometriose og PCOS

10-15% av alle kvinner lever med kvinnesykdommer som fører til unødig lidelse, frustrasjon og usikkerhet. Endometriose og PCOS (Polycystisk ovariesyndrom) er blant to av sykdommene som er underdiagnostisert og hvor det er mangel på kunnskap hos legene som møter pasientene først. Men hva er egentlig symptomene og hvordan behandler man disse kvinnesykdommene?

EndometriosePCOSHvorfor forskes det ikke mer på kvinnesykdommer?Se ledige timer
Lær om kvinnesykdommene

Kvinnehelse på alvor

I Dr.Dropin ønsker vi å forbedre kvinnehelsen ved å gi den oppmerksomheten den fortjener. Vi tror på en helhetlig tilnærming til kvinnehelse, hvor vi ser hele mennesket, ikke bare symptomene.

Flere av sykdommene innen kvinnehelse er underdiagnostisert, og det er mangel på kunnskap og fokus hos de som møter pasientene først. Vi ønsker å endre opplevelsen kvinner har når de besøker oss med sine utfordringer, slik at flere oppsøker hjelp – uten frykt eller skam.

Se ledige timer hos gynekolog


Vi satser på kvinnehelse
sanity imagesanity image