Våre tjenester

En gynekolog er en lege med spesialisering i faget kvinnesykdommer og fødselshjelp. Alle våre gynekologer har lang erfaring fra både sykehus og private klinikker, og kan hjelpe deg med både utredning og behandling av gynekologiske sykdommer og plager.

Her kan du lese mer om hvilke tjenester i tilbyr.

Se ledige timer

Gynekologtime

Våre gynekologer kan utrede og behandle de fleste gynekologiske sykdommer og plager. De er opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt – uansett problemstilling. Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss.

Finn våre klinikkerSe priser

Svangerskapsoppfølging

Våre gynekologer er her for deg gjennom hele svangerskapet. De kan bl.a. hjelpe deg med svangerskapskontroller og NIPT-test, og kan utføre ultralydundersøkelse allerede fra uke 6. Vi tilbyr også 3D ultralyd mellom uke 24 og 32 av svangerskapet.

Les mer om svangerskapSe priser

Fertilitetsutredning

Flere av våre gynekologer er spesialister innenfor fertilitet, og har lang erfaring fra sykehus og private klinikker. De kan bistå med veiledning, utredning og henvisning – enten du er ufrivillig barnløs, enslig eller ønsker å bli gravid på et senere tidspunkt.

Les mer om fertilitetSe priser

Prevensjonsrådgivning

Våre gynekologer kan gi veiledning og råd for valg av prevensjonsmidler, og utfører både innsetting og uttak av spiral og P-stav. Selve spiralen eller P-staven kan kjøpes hos oss eller i apotek. Vi har ingen påslag ved kjøp av prevensjon hos oss.

Les mer om prevensjonSe priser

Kirurgi og vevsprøver

Hos våre gynekologer kan du få tatt vevsprøver fra både vulva, livmorhalsen og livmorveggen ved indikasjon. De kan også utføre mindre kirurgiske inngrep, som frysing av vorter eller fjerning av polypper.

Les mer om livmorhalsprøveSe priser

Overgangsalder

Overgangsalderen er helt normal del av kvinners liv. Noen har få eller milde symptomer, mens andre kan få store plager. Våre gynekologer hjelper deg med kunnskap om og behandling av plagene.