Hils på våre gynekologer

Når du bestiller time hos oss kan du velge hvilken gynekolog du ønsker å gå til. Velg først ønsket klinikk, og deretter kan du se hvilke gynekologer som jobber i denne klinikken.

Finner du ikke en time hos ønsket gynekolog kan du ta kontakt med oss på hei@drdropin.no.

Bestill time

Dr. Azita Mahmoudan

Klinikk: Dr.Dropin Hegdehaugsveien.

Fagprofil: Lege og spesialist i gynekologi og fertilitet.

Utdannelse: Lege og spesialist i gynekologi. Videreutdannet til spesialist på infertilitet og IVF ved det anerkjente universitetet i Tehran.

Arbeidserfaring: Til daglig jobber er Azita overlege på Reproduksjonsmedisinsk avdeling, Rikshospitalet. Avdelingen er Norges faglig ledende og største avdeling for IVF behandling.
Dr. Azita Mahmoudan har vært lege siden 1997, fødselslege og gynekolog siden 2004. Dr. Mahmoudan har bred erfaring, og har blant annet jobbet som gynekolog på sentralsykehuset i Växjö (Sverige) og som overlege på Volda sykehus.

Språk: Norsk, engelsk og persisk.

Områder: Dr. Azita Mahmoudan kan bistå innenfor alle gynekologiske problemstillinger. Hun utfører årskontroller, celleprøve, ultralyd, prevensjonsveiledning, NIPT, innsetting av spiral og ultralyd i alle stadier av graviditet. Dr. Azita er også fertilitetsekspert og skriver for øyeblikket en doktorgrad om PCOS. Endometriose er også et av hennes kjerneområder. Hun har en stor interesse for å hjelpe barnløse par med oppnå drømmen om barn.

Bestill legetime hos Dr. Azita Mahmoudan:

Dr. Azita Dr. Azita
Dr. Azita

Dr. Aditi Singh

Klinikk: Dr.Dropin Majorstuen og Dr.Dropin Hegdehaugsveien.

Fagprofil: Lege og spesialist i gynekologi og obstetrikk.

Arbeidserfaring: Dr. Singh har bred erfaring og har jobbet innenfor gynekolog feltet siden 2014, ved Østfold Sykehus.

Språk: Norsk, engelsk, hindi og urdu.

Områder: Dr. Aditi Singh, en anerkjent lege og spesialist innen gynekologi og obstetrikk. Hun har lang og bred erfaring av behandling av mødre og fostre under graviditet og fødsel.
Hennes fokusområder inkluderer problemstillinger som påvirker unge kvinner, slik som blødningsforstyrrelser og spørsmål knyttet til prevensjon. Hun kombinerer sin ekspertise med en varm, omsorgsfull tilnærming for å sikre kvalitetsbehandling og støtte for sine pasienter.

Bestill legetime hos Dr. Aditi Singh:

Dr. Aditi Dr. Aditi
Dr. Aditi

Dr. Julia Hoge

Klinikk: Dr.Dropin Grünerløkka.

Fagprofil: Overlege og spesialist i gynekologi.

Utdannelse og arbeidserfaring: Dr. Julia Hoge ble videreutdannet til spesialist ved Nyköping og Karolinska Institut Huddinge. Hun har har praktisert siden 2001 og har lang erfaring fra sykehus både i Sverige og Norge. I Norge har hun jobbet som overlege på både Østfold og Ringerike sykehus.

Språk: Norsk, svensk, engelsk og tysk.

Områder: Dr. Julia Hoge kan bistå med nærmest alle spørsmål innenfor gynekologi og fødselshjelp, men har særlig god kunnskap om celleforandringer, hormonforstyrrelser og overgangsplager, samt prevensjon og fertilitet. Dr. Julia Hoge utfører også NIPT-tester.

I tillegg til god faglig kunnskap, er det flere ting som er like viktig for Julia. Som lege er Julia veldig opptatt av god pasientkontakt og tar seg alltid god tid til undersøkelse. Målet hennes er at pasienten skal føle seg hørt under undersøkelsen og godt informert etter undersøkelsen. Hun ønsker å forklare så godt som mulig, slik at hun og pasienten er på samme side. Hun følger også opp med så raske svar som mulig på prøveresultater.

Bestill legetime hos Dr. Julia Hoge:

Grünerløkka
Dr. JuliaDr. Julia
Dr. Julia

Dr. Jitka Sladkova

Klinikk: Dr.Dropin Majorstuen og Dr.Dropin Ensjø.

Fagprofil: Gynekolog og spesialist på kvinnesykdommer.

Utdannelse og arbeidserfaring: Dr. Jitka Sladkova har studert medisin i Tsjekkia og Frankrike og ble ferdig spesialist i 2014. Jitka har jobbet på Universitetssykehus i Tsjekkia og senere på distriktsykehus. Siden 2015 har hun jobbet i Norge som overlege på sykehus og siste 6 år som privat praktiserende gynekolog i Oslo.

Språk: Norsk, engelsk, fransk, slovakisk og tsjekkisk.

Områder: Jitka har bl.a. 1 års erfaring som IVF-lege (behandling av ufrivillig barnløshet) både på Rikshospitalet i Oslo og på en privat klinikk. Hun har et ønske og motivasjon til å ta i mot kvinner i alle livsfaser og gi dem den beste individuelle behandling de trenger og ønsker seg. Hun er opptatt av å gi pasienter en valg innom flere mulige behandlingsmetoder som passer best for dem. For Jitka er det viktig at pasienter føler seg trygge, får svar på alle sine spørsmål og går hjem med den gode følelsen om at de gjerne kommer tilbake hit neste gang.

Bestill legetime hos Dr. Jitka Sladkova:

Dr. Jitka Dr. Jitka
Dr. Jitka

Dr. Marit Garberg Andvig

Klinikk: Dr.Dropin Majorstuen og Dr.Dropin Hegdehaugsveien.

Fagprofil: Lege og spesialist i gynekologi.

Utdannelse og arbeidserfaring: Dr. Andvig ble godkjent spesialist i 1985 med utdannelse fra gyn/føde på Sentralsykehuset i Aust-Agder, kirurgi fra Aust-Agder Sentralsykehus og sideutdannelse i psykiatri fra Dikemark Sykehus, samt utført gruppe 1-tjeneste på Aker sykehus.

Områder: Dr. Marit Garberg Andvig har mange års ergaring fra blant annet gynekolog- og fødeavdelingen på Sentralsykehuset i Aust-Agder. Hun har også drevet spesialistpraksis med avtale med Helse Sør-Øst i en årrekke. Dr. Andvig kan bistå innenfor alle gynekologiske problemstillinger. Hun har mye å by på som spesialist, er godt oppdatert i faget og er opptatt av å sikre god pasientkontakt og oppfølgning.

Bestill legetime hos Dr. Marit Garberg Andvig:

Dr. MaritDr. Marit
Dr. Marit

Dr. Milena Kresovic

Klinikk: Dr.Dropin Skøyen.

Fagprofil: Gynekolog og spesialist i kvinnesykdommer og fødselshjelp

Utdannelse: Utdannet lege i Kroatia og har tatt hele spesialistutdannelsen i gynekologi i Norge.

Arbeidserfaring: Til daglig jobber Milena som seksjonsoverlege på Gynekologiskavdeling på Bærum sykehus. Milena kan bistå innen alle gynekologiske problemstilllinger og er spesielt interessert i obstetrikk (behandling av mødre og fostre under graviditet og fødsel). Milena jobber med hele spekteret av gynekologifaget og utfører operasjoner på sykehuset.

Særlig erfaring med: svangerskap, fødsel, gynekologisk kreft, syklus-/blødningsforstyrrelser, myomer, ovariale cyster, adenomyose/endometriose, infertilitet, aborter, PCOS, nedfall og prolapser.

Bestill legetime hos Dr. Milena Kresovic:

Skøyen
Dr. MilenaDr. Milena

Dr. Nadine Massiah

Klinikk: Dr.Dropin Majorstuen og Dr.Dropin Ensjø.

Fagprofil: Gynekolog, spesialist i kvinnesykdommer og fødselshjelp, samt forsker.

Utdannelse: Nadine Massiah er utdannet spesialist fra Storbritannia og jobber som overlege.

Arbeidserfaring: Nadine jobbet i Storbritannia med fødselshjelp og kvinnesykdommer fra 2003 -2013 og i 2014 på Ullevål sykehus. Hun returnerte til Storbritannia 2015-2017 for å jobbe med kvinnelig og mannlig infertilitet og fra 2017 ved Reproduksjonsmedisinsk avdeling, Kvinneklinikken, Rikshospitalet og Ullevål sykehus i Oslo.

Områder: Gynekolog Nadine Massiah er spesialist i kvinnesykdommer og fødselshjelp, i tillegg til å være forsker. Noen kompetanseområder er blant annet PCOS, Endometriose og fertilitetsbehandling. Nadine er opptatt av tilstedeværelse for pasienter og jobber på kveld for å gi pasientene mulighet til å få gynekologisk hjelp utenfor vanlig arbeidstid.

Bestill legetime hos Dr. Nadine Massiah:


Dr. NadineDr. Nadine
Dr. Nadine

Dr. Mandeep

Klinikk: Grünerløkka.

Fagprofil: Dr. Mandeep er snart ferdig spesialist innenfor gynekologi.

Arbeidserfaring: Hun jobber på Kalnes sykehus med blant annet fødselshjelp og kvinnesykdommer.

Språk: Norsk, Engelsk, Hindu

Områder: Dr. Mandeep Gill kan bistå innenfor alle gynekologiske problemstillinger. Hun utfører årskontroller, celleprøve, ultralyd, prevensjonsveiledning, innsetting av spiral og ultralyd i alle stadier av svangerskap.

Grünerløkka
sanity imagesanity image