Fruktbarhet og barneønske

Fertilitet handler om fruktbarhet – kroppens evne til å få barn. Noen blir gravide raskt, mens andre bruker lenger tid eller trenger hjelp for å lykkes. Dersom du ønsker deg barn – enten nå eller i fremtiden – og er usikker på din fruktbarhet, kan en fertilitetsutredning gi deg noen svar.

Hos Dr.Dropin har vi gynekologer med spesiell interesse for og kunnskap om fertilitet, som kan hjelpe deg med fruktbarhetsssjekk og rådgiving om veien videre.

Finn ledig time

Fruktbarhetssjekk

Lurer du på hvorfor dere ikke blir gravide? Eller er du nysgjerrig på hvor fruktbar du er? En fertilitetssjekk er en undersøkelse som kartlegger din fruktbarhet, og passer for både par og enslige.

Her kan du lese mer om hva en slik utredning innebærer, både for menn og kvinner, og hva våre gynekologer kan hjelpe deg med.

Les mer om hva utredningen innebærer
sanity imagesanity image

IVF

IVF, eller In Vitro Fertilisering, er en avansert fertilitetsbehandling som gir par som har problemer med å bli gravide en mulighet til å oppnå graviditet. Våre gynekologer er spesialister innen kvinnehelse og kan hjelpe med veiledning og hjelp til pasienter som ønsker å søke IVF-behandling.

IVF-behandling og søknad
sanity imagesanity image

Vannscann av eggledere

For å lykkes med å befrukte et egg må minst én av kvinnens eggledere være åpne. Hos oss kan kan du få undersøkt om du har normal åpning gjennom egglederne, og om livmorhulen er normal.

Les mer om egglederundersøkelse
sanity imagesanity image

Ofte stilte spørsmål om fertilitet

Fertilitet er et komplekst tema, og det finnes en jungel av informasjonskilder der ute knyttet til mulighetene for å få barn. Her finner du svar på en rekke spørsmål pasienter ofte stiller oss om bl.a. fruktbarhet, eggkvalitet, spontanabort og IVF.

Ofte stilte spørsmål
sanity imagesanity image