Sjekk deg

Brystundersøkelser og livmorhalsprøve er essensielle for kvinners helse. Brystundersøkelser hjelper med tidlig påvisning av eventuelle endringer eller tegn på brystkreft, mens livmorhalsundersøkelser bidrar til å oppdage celleforandringer som kan utvikle seg til livmorhalskreft. Regelmessige kontroller er viktig for å sikre tidlig diagnose og behandling, og dermed bevare kvinners helse og velvære.

Bestill time

Livmorhalsprøve

Livmorhalsprøven er en enkel, men avgjørende helsekontroll for kvinner. Denne undersøkelsen innebærer å ta prøver av celler fra livmorhalsen for å oppdage eventuelle tidlige tegn på kreft eller unormale celleforandringer. Regelmessige livmorhalsprøver er nøkkelen til tidlig påvisning og forebygging av livmorhalskreft.

Les mer
sanity imagesanity image

Kolposkopi

Kolposkopi utføres vanligvis når tidligere screeningsprøver, som livmorhalsprøve, viser unormale resultater. Det kan også være nødvendig når en kvinne opplever symptomer som unormal vaginal blødning, smerte under samleie eller andre bekymringsfulle tegn.

Les mer
sanity imagesanity image

HPV-vaksine

HPV-vaksinen, eller humant papillomavirus-vaksinen, er en vaksine som beskytter mot flere typer HPV, en vanlig seksuelt overførbar infeksjon. Disse virusene kan føre til alvorlige helseproblemer, inkludert livmorhalskreft og andre kreftformer.

Les mer om HPV-vaksinenLes mer om HPV-viruset
sanity imagesanity image

Brystkreft

Brystkreft er den vanligste kreftformen blant kvinner, men tidlig påvisning kan redde liv. Regelmessig brystsjekk, inkludert selvundersøkelser og mammografier, er avgjørende for å oppdage eventuelle endringer eller klumper i brystene.

Les mer om brystkreft
sanity imagesanity image