Barn, ungdom og familie

Mange barn og unge opplever psykiske plager, eller perioder hvor livsbelastninger påvirker fungering, mestring og trivsel. Å få hjelp tidlig kan ha betydning for hvordan plagene utvikler seg, og hvor mye de påvirker hverdagen – både for barnet, ungdommen og familiene.

For foreldre kan det være vanskelig å vite hvordan man kan møte barnet eller ungdommen på best mulig måte, og hjelp utenfra kan bidra til å se nye løsninger eller bidra til støtte og trygghet i en krevende situasjon.

Bestill time

Barn og unge

Terapitilbud for barn og unge mellom 12-15 år som opplever milde til moderate utfordringer knyttet til blant annet stress, angst, ensomhet eller andre problematikker.

Familie

Terapitilbud for familie med både foreldre og barn tilstede. Få hjelp og veiledning med til å løse ulike utfordringer i familien, med fokus på å bedre barnets situasjon.

Foreldre

Terapitilbud for foreldre uten barn til stede for å få veiledning i hvordan være gode omsorgspersoner, og få hjelp med blant annet familieproblemer og grensesetting.

Møt psykologene

Psykologene hos Dr.Dropin har bred kompetanse innenfor en rekke fagområder og problemstillinger. Bli bedre kjent med psykologene som har særlig erfaring med barn og unge, slik at det blir lettere å velge en psykolog som passer for deres behov.

Les mer om våre psykologer
sanity imagesanity image

Slik bestiller du time

Last ned app

Last ned Dr.Dropin-appen i App Store eller Google Play, og opprett en profil ved hjelp av BankID.

Velg tjeneste

Velg "Psykologi", om du ønsker samtale i klinikk eller over video, og hvilken terapeut du vil snakke med.

Møt terapeuten

Du velger et tidspunkt som passer deg, og møter terapeuten. Sammen blir dere enige om videre forløp.

Hva er egentlig terapi?

Det er ikke så lett å vite hva det innebærer å gå til psykolog hvis man ikke har gjort det før. Hvor langt er et forløp vanligvis? Hva det er vanlig å snakke med psykologen om? Her kan du lære mer om hva det vil si å gå i terapi.

Les mer
sanity imagesanity image